Херсон °C

На вихідних жителі Херсонщини двічі залишалися без світла через «лісорубів»

Новости » Общество
0
Якщо раніше «лісоруби» хазяйнували лише у лісопосадках, то зараз вони пиляють дерева на території населених пунктів.
Так, через підпил дерева невідомою особою майже півсела Новодмитрівка Білозерського району залишалася півдоби без електропостачання. Через падіння дерева було знеструмлено 5 трансформаторних підстанцій та майже 150 абонентів. Про це інформує прес-центр АТ «Херсонобленерго».
Схожа ситуація  сталася на території обслуговування Каховського РЕЗу, там при падінні підпиляне дерево пошкодило електропроводи. Близько тридцяти абонентів селища міського типу Любимівка залишилися без електропостачання.
Бригади енергетиків Херсонських районних електромереж та Каховського РЕЗу та ЕМ відновили електропостачання всім абонентам.
Такі спили дерев завдають шкоди не лише Товариству, але і створюють загрозу життю та здоров’ю цим «лісорубам» та оточуючим.  Також вони тягнуть за собою матеріальну відповідальність винних осіб в частині відшкодування у повному обсязі всіх завданих збитків в разі виходу з ладу електрообладнання.
АТ «Херсонобленерго» застерігає, якщо ви стали свідком події, де відбулося обривання електричних мереж, бути надзвичайно обережними.
Запам’ятайте, не можна наближатися до обірваних проводів ближче, чим на 8 метрів, обов’язково попередити перехожих про небезпеку. Відразу повідомте про обірваний дріт до кол-центру «Херсонобленерго» за телефоном 0552- 48-06-20, або до поліції за телефоном 102.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: