Херсон °C

Треба позбутися корупційної складової в економіці - Путілов

Новости » Общество
0
Треба позбутися корупційної складової в економіці - ПутіловСьогодні при досить складній системі отримання дозволів, наявності десятка контролюючих державних органів ми бачимо, як багато підприємств, не маючи відповідних фахівців, працюють, як порушується законодавство, йде мінімізація податків. Андрій Путілов пропонує позбутися корупційної складової, яку породжує держава, бо займається регулюванням усіх сфер економіки.
- Якщо ми приберемо всі ті ліцензії, узгодження, дозволи, впевнений, що з'являться внутрішньогалузеві регулятори, давно існуючі в Європі, - упевнений Андрій Путілов. - Чому держава повинна регулювати, припустимо, будівельну галузь, де постійно виникають якісь скандали, коли випадкові люди, без освіти, займають серйозні посади? Думаю, що самі будівельники на всеукраїнському рівні розберуться, хто повинен контролювати дану галузь, самі вироблять правила гри і перші не допустять беззаконня і порушень в будівництві. І таке ж станеться в секторі АПК, і в інших галузях.
На думку Путілова, держава повинна займатися обороною, зовнішньою політикою, системою безпеки. Економіка сама себе відрегулює.
- Мені дуже подобається, як працює принцип «Макдональдса», де кожен на своєму місці, знає, що він робить і виконує свою функцію професійно, де будь-яку людину можна швидко замінити. Клієнт отримує якість, ввічливість, доступну ціну. Ось я б хотів, щоб економіка в Україні працювала так чітко і безвідмовно, як «Макдональдс», де все залежить не від людини, а від правильно спланованих процесів, - каже Андрій Путілов.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: