Херсон °C

Землю ТОВ «Смарт Мерітайм Груп» депутати Херсона в оренду не нададуть

Новости » Общество
0
Землю ТОВ  «Смарт Мерітайм Груп» депутати Херсона в оренду не нададутьДепутати Херсонської міської ради вкотре розглянули питання про виділення землі товариству «Смарт Мерітайм Груп».
Так, згідно проекту рішення, вказаному ТОВ, мали дати дозвіл на розроблення землевпорядної документації шляхом відведення в оренду та у власність (шляхом викупу) земельних ділянок. Думки депутатів з цього приводу були різними, однак в основному настрої були негативними.
- Якимось дивним чином знову змінився проект рішення. На сьогодні власником цього підприємства є не лише олігарх Новінський. Там є частина приватників. Чому лобіюються інтереси тільки цього олігарха?, - запитав депутат Віталій Богданов.
На всі зауваження депутатів відповів міський голова Володимир Миколаєнко:
- Вже 2 роки не можемо проголосувати про передачу в оренду саме цієї землі. Так само і з машинобудівним заводом – вони вже 11 років не сплачують оренду в бюджет.
Досить цікаво виглядає заява міського голови з приводу несплати орендних коштів. Виходить, що іноземним олігархам у Херсоні можна лобіювати власні інтереси – і просити в оренду землю? І, певно, такі ж правила діють і для місцевих – наприклад, машинобудівному заводу можна не сплачувати до міського бюджету ні копійки, а цілі гектари землі міста використовуються?
В результаті «за» рішення проголосували тільки 14 депутатів, і його не було прийнято.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: