Херсон °C

У Херсоні відбудеться інклюзивна вистава

Новости » Общество
0

У Херсоні відбудеться інклюзивна вистава 18 березня о 12.00 у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара відбудеться виступ інклюзивного театру при бібліотеці «Звичайна роль – особливий актор», присвячений Міжнародному дню театру, Всесвітньому дню людини з синдромом Дауна, Міжнародному дню інформування про аутизм.

Учасниками проекту стали діти-аутисти, діти з синдромом Дауна, діти з ДЦП, а також талановита молодь з вадами слуху.

Вистава проходить у рамках проекту - інклюзивний театр при бібліотеці «Звичайна роль – особливий актор», який стартував у листопаді 2018 року на базі обласної книгозбірні з метою привернення уваги громади до проблем людей з особливими потребами, сприяння їх соціальній адаптації через участь в театральних постановках та інших соціокультурних, навчальних, мистецьких та просвітницьких заходах, а також подолання стереотипів щодо місця сучасної бібліотеки у суспільстві.Унікальність цього проекту полягає в тому, що це – перший інклюзивний театр при бібліотеці в Україні.

Крім того, гості заходу зможуть побачити, як проходить сеанс каністеріпії «Читаймо разом з Кіміко» - інноваційна форма роботи з особливими дітьми, яка нещодавно впровадженана базі обласної книгозбірні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: