Херсон °C

Міністр у справах ветеранів України відвідав КЗ «Херсонський обласний госпіталь інвалідів та ветеранів війни»

Новости » Общество
0

Міністр у справах ветеранів України відвідав КЗ «Херсонський обласний госпіталь інвалідів та ветеранів війни»Сьогодні, 15 березня, під час робочої поїздки на Херсонщину Міністр у справах ветеранів України Ірина Фріз відвідала КЗ «Херсонський обласний госпіталь інвалідів та ветеранів війни». Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

 

Разом із заступником голови облдержадміністрації Вадимом Чабаном, вона ознайомилася з матеріально-технічною базою медичного закладу і

поспілкувалася з ветеранами. Ірина Фріз звернула увагу на піднесений настрій пацієнтів, та зазначила: «Почуті відгуки від тих, хто перебуває на лікуванні у госпіталі були виключно позитивними. Всі вони неодноразово зазначали, що медичні працівники - кваліфіковані, дбайливі та чуйні до тих, хто потребує допомоги».

Обговорюючи з головним лікарем закладу Валерієм Тимошенко психологічний стан тих, хто повернувся з зони бойових дій, Міністр у справах ветеранів України Ірина Фріз надала рекомендації щодо методів соціальної адаптації.

Також вона розповіла, що в Міністерстві ведеться робота щодо вдосконалення програми психологічної реабілітації військових.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: