Херсон °C

В Херсоні у кінологічному центрі відбувся семінар

Новости » Общество
0

В Херсоні у кінологічному центрі відбувся семінарНа базі кінологічного центру Головного управління Нацполіції в області пройшов семінар за участю представників відомств, які використовують у своїй роботі службових собак.Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У семінарі взяли участь кінологи обласних управлінь Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Управління Державної пенітенціарної служби, Азово-Чорноморського регіонального управління та Національної гвардії.

Під час наради фахівці-кінологи обговорили алгоритм взаємодії відомств під час проведення в області заходів із залученням службових собак, проблемні питання в роботі та шляхи їх вирішення.

Начальник кінологічного центру поліції області Сергій Питько провів екскурсію по кінологічному центру, показав, де живуть службові поліцейські собаки, яке в них є спорядження та в яких умовах проходять дресировки.

Працівники кінологічного центру продемонстрували присутнім вміння службових собак виявляти вибухові пристрої, затримувати ймовірних злочинців та долати смугу перешкод.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: