Херсон °C

Андрій Гордєєв: «Томинобалківська школа - яскравий приклад децентралізації у дії»

Новости » Общество
0
21 березня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв перевірив хід поточного ремонту Томинобалківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в якій навчається майже 160 учнів.
Про це йдеться на сайті Херсонської ОДА.
«На сьогоднішній день завдяки реформі децентралізації, яку ініціював Президент України Петро Порошенко, громади отримали можливість самостійно ухвалювати рішення і відповідати за кошти, які їм виділено. Томинобалківська ЗОШ І-ІІІ ступенів – яскравий приклад децентралізації у дії. Тут піклуються про комфорті умови навчання для дітей», – зазначив Андрій Гордєєв.
У свою чергу голова Білозерської ОТГ Антоніна Чередник зауважила: «Ми розроблюємо проекти, проходимо експертизи та втілюємо у життя наші задуми. Все це робиться для того, аби наші діти залишалися на Херсонщині та будували тут своє майбутнє».
Так, у минулому році Білозерська ОТГ отримала 1,8 млн грн інфраструктурної субвенції, ці кошти витрачаються на ремонт шляхів, шкіл та дитячих садочків. Частину данної субвенції було направлено на школу у с. Томина Балка. Так, у навчальному закладі наразі триває робота з утеплення фасаду та приміщень, встановлюються стічні труби та облаштовується подвір’я. Крім того, кабінет фізики Томинобалківської ЗОШ отримав мультимедійну дошку.
Відтепер завдяки утепленню заклад матиме змогу економити тверде паливо та підтримувати комфортний температурний режим, а навчання стане комфортнішим.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: