Херсон °C

Військовослужбовці Національної гвардії України відзначили ювілей

Новости » Общество
0

Військовослужбовці Національної гвардії України відзначили ювілейЗ нагоди 5-річчя з Дня створення Національної гвардії України, військовослужбовці місцевої військової частини 3056 пройшли урочистою ходою з площі Свободи до Алеї Героїв Незалежної України, про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.  

Під час заходу, відбувся молебень та хвилина мовчання за загиблими героями, після чого військовослужбовці поклали квіти до меморіалу.

Довідково: Національна гвардія України створена 26 березня 2014 року, є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України. Її призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами - із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: