Херсон °C

У Великокопанівській ОТГ поляки перевірять якість життя

Новости » Общество
0

У Великокопанівській ОТГ поляки перевірять якість життяУ рамках вдосконалення Стратегії Великокопанівської ОТГ з 01 по 12 квітня 2019 року буде проведено незалежне анкетування, в якому візьмуть участь вибрана польськими експертами кількість населення за певною технологією. Метою дослідження є проведення аналізу якості життя у громаді. Анкетування проводитиметься анонімно і опрацьовуватиметься польськими експертами. Проведення незалежного оцінювання сприятиме розробці Стратегії, яка допоможе змінити життя на краще та жити у економічно зростаючій громаді. Про це йдеться на офіційному сайті громади.

Великокопанівська сільська рада звертається до жителів громади з проханням сприяти проведенню анкетування: не виганяти анкетерів, не відмовляти у спілкуванні з ними чи від заповнення анкети. Пам’ятайте, що кожна Ваша думка для нас важлива! Просимо на питання анкети відповідати так, як є насправді! Всі анкети є анонімними!

Окрім цього, якщо Ви являєтеся активним громадянином Великокопанівської ОТГ та маєте бажання заповнити анкету, аби Вашу думку почули та врахували, незалежно від того чи попадаєте Ви у список обраних польськими експертами осіб, чи ні – завантажуйтеАНКЕТУ, заповнюйте та надсилайте нам на електронну адресуrada_kopani@ukr.netабо приносьте їїдо Великокопанівської сільської ради. Також, Ви можете прийти до сільської ради, якщо проживаєте у Великих Копанях чи Добросіллі,отримати екземпляр анкети та на місці її заповнити. Якщо Ви житель селища Абрикосівки - зверніться за анкетою до старости селища Любові Тимчак.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: