Херсон °C

Заступник голови Херсонської облради привітала працівників СБУ з професійним святом

Новости » Общество
0
Заступник голови Херсонської облради привітала працівників СБУ з професійним святомСьогодні, 25 березня, держава відзначає День Служби безпеки України. Свято було встановлено президентом України Леонідом Кучмою у 2001 році.
Крім того, Служба безпеки України святкує 27-у річницю створення. Саме 25 березня 1992 року Верховна Рада України прийняла закон "Про службу безпеки України”.
Зі святом працівників Управління Служби безпеки України в Херсонській області привітала заступник голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова.
"Шановні співробітники Служби безпеки України! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем служби безпеки України. Завдяки вашій відповідальній праці забезпечується захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного, оборонного потенціалу України. Впевнена, що працівники Служби безпеки України завжди залишатимуться зразком гідності та відданості українському народові і надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості, забезпечуючи територіальну цілісність і суверенітет України. Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам добра і щастя, миру, міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії, сил, наснаги і здобутків у нелегкій повсякденній службі. Нехай і надалі турбота про інтереси держави, її людей надихають вас у справі служіння рідному народові”, – відзначила заступник голови Херсонської обласної ради.
Крім того, Херсонська обласна рада оголосила подяки співробітникам Управління Служби безпеки України в Херсонській області за сумлінну працю, професіоналізм та з нагоди 27-ої річниці створення Служби.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: