Херсон °C

У Генічеську газова заправка начебто працювала

Новости » Общество
0
У Генічеську газова заправка начебто працювала За наслідками моніторингу виторгів господарських об’єктів суб’єктів господарювання, які здійснюють реалізацію пально-мастильних матеріалів, працівники Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відстежили підприємця, котрий принаймні з грудня 2018 року не здійснював розрахункові операції через РРО. Тобто виторгу зовсім не мав. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Слушна нагода для підтвердження або спростування цього випала, коли у Генічеську «висадився десант» фіскалів для проведення інформаційно - просвітницької акції «Податковий день району». І доки одні бізнесмени підвищували рівень своїх знань у сфері оподаткування на семінарі, інші – працювали. Все б нічого, та попри заробітки, на відміну від своїх колег, спритні підприємці вирішили відповідні податки не сплачувати, фіскальне відомство не повідомляти.
За результатами фактичної перевірки суб’єкта господарювання, котрий продавав скраплений газ, фіскали встановили, що реалізація з паливороздавальних колонок проводилася за відсутності касового апарата та з порушенням технічних вимог до спеціалізованих електронних контрольно-касових апаратів для автозаправних станцій.
Зокрема, крани паливороздавальних колонок не активовані, облік пально-мастильних матеріалів не здійснювався взагалі, а приймання, зберігання, відпуск та облік скрапленого газу проводився з порушенням відповідних інструкцій.
За численні порушення в сфері готівкового обігу, в тому числі, за реалізацію ПММ без застосування РРО, реалізацію не облікованого належним чином пального та неоприбуткування готівкових коштів, до порушника працівники фіскальної служби області застосували понад 60 тисяч гривень фінансових санкцій.
Тож вік живи, вік навчайся, а законодавство не порушуй ніколи!
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: