Херсон °C

Молодь ХДУ вчили бути вмотивованими

Новости » Общество
0

Молодь ХДУ вчили бути вмотивованими2 квітня у Херсонському державному університеті відбулася презентація нового суспільно важливого проекту «Кластер креативних індустрій». Представник бізнес-асоціації «Ми-Херсонці» Віталій Бєлобров презентував херсонським студентам платформу для комунікації між креативними підприємцями, університетами та владою, які співпрацюють заради розвитку один одного та регіону в цілому.

Молодь ХДУ вчили бути вмотивованими

 

Як зазначив обраний ректор ХДУ, народний депутат України Олександр Співаковський, наш університет є клієнтоорієнтованим. Та чому б не зробити таким і місто? Тоді жити і працювати тут буде комфортніше. «Важливо, аби кожен успішно працював у тій сфері, яку обрав. Тут має місце компетентність – внутрішня здатність людини на основі отриманих знань, сформованих вмінь і навичок вирішувати конкретні задачі – професійні і життєві – в абсолютно конкретному середовищі з розумінням відповідальності за результати виконаної роботи. У свою чергу, компетенція – це зовнішнє нав’язування виконання певних обов’язків», – наголосив нардеп.

Молодь ХДУ вчили бути вмотивованими

Молодь ХДУ вчили бути вмотивованими

Також Олександр Володимирович закликав студентів розбудити свою свідомість та здібності, аби ніхто не міг їх зомбувати. «Якщо у вас буде баланс між амбіціями та можливістю їх реалізації, то ви будете архіуспішними. Багато людей думає, що Херсон не може дати ніяких можливостей. Це не так. Все залежить від вас. Кожен бере те, чого бажає. Це не залежить від місця і часу. Ваш успіх у ваших руках»,– підсумував Олександр Співаковський.

Як зазначила молодь, завжди цікаво слухати доповіді успішних людей, які своїм прикладом мотивують та надихають. Майбутні фахівці потребують точних знань щодо розвитку нашого міста, тому, в першу чергу, необхідно отримувати їх з вуст людей, які вже мають певний досвід.

Під час заходу студенти висловили вдячність Віталію Бєлоброву за цікаву та захоплюючу презентацію Кластеру креативних індустрій в Херсоні, і за надихаючу розповідь про свою небайдужу громадянську позицію.

 

Олександра Сергєєва

 

 

 


 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: