Херсон °C

Жителів Білозерського району «атакують» енергокрадії

Новости » Общество
0

Жителів Білозерського району «атакують» енергокрадіїМинулого тижня мешканці Білозерського району потерпали від злодіянь невідомих осіб. Про це повідомляє прес-служба АТ «Херсонобленерго».

Мисливці за металом, за селом Інгулець, із залізобетонної опори повітряної лінії-35 кВ «Микільська – Інгулецька», скоїли крадіжку елементів кріплення. Після цього опора впала, обірвала дроти та пошкодилась. Без світла залишилися п’ять сіл Білозерського району Інгулець, Лиманець, Інгулівка, Ясна Поляна та Заріччя, півтисячі об’єктів населених пунктів та місцеві жителі були цілковито відрізаними від цивілізації.

Своїми злочинними діями невідомі особи завдали майнової шкоди Товариству на суму понад 100 тисяч гривен. Про цю ситуацію було відразу повідомлено до поліції.

Світло у знеструмлені села енергетики повернули та звертаються до мешканців населених пунктів з проханням бути пильними та уважними. Задля власного комфорту та запобігання аварійним відключенням, щоб не залишатися без електроенергії, сприяти охороні електромереж – не покривати злочинців, чиї дії призводять до знеструмлень.

Якщо ви помітили обірвані дроти на лініях електропередач або відкриту трансформаторну підстанцію, побачили роботи по демонтажу ліній електропередач або обладнання трансформаторної підстанції, сторонніми людьми негайно повідомляти до найближчого РЕЗу або на телефон 102.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: