Херсон °C

Управління Держпраці «виховувало» Управління водгоспу через суд

Новости » Общество
0

Управління Держпраці «виховувало» Управління водгоспу через судГоловне управління Держпраці у Херсонській області звернулося до суду із адміністративним позовом до Басейнового управління водних ресурсів Нижнього Дніпра, в якому просить застосувати до відповідача заходи реагування у сфері державного нагляду шляхом заборони виконувати геологорозвідувальні роботи без проведення спеціального навчання та заборони експлуатації бурових установок, які відпрацювали свій моторесурс УБР-2.5 держ. № 0022 ХОО, УБР-2.5 держ. № 8797 ХОМ без технічного опосвідчення на їх придатність на відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці.

25.02.2019 року позивач подав до суду заяву про відмову від позову та закриття провадження у справі. Заява мотивована повним самостійним усунення відповідачем всіх порушень, зазначених у приписі від 23.11.2018 року № 76-072, невиконання якого було підставою для звернення до суду з позовною заявою. На підтвердження вказаного позивачем надані письмові докази самостійного виконання відповідачем припису від 23.11.2018 року №76-07. Просить присудити понесені судові витрати за рахунок відповідача.

Судом встановлено, що 21.02.2019 року Головним управлінням Держпраці у Херсонській області проведена позапланова перевірка Басейнового управління водних ресурсів Нижнього Дніпра з питань усунення порушень вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, а також ведення робіт, пов'язаних з геологічним вивченням надр, їх використанням та охороною, використанням і переробкою мінеральної сировини, зазначених у приписі від 23.11.2018 року № 76-072.

За результатами перевірки складений Акт від 21.02.2019 року № 10-161, яким зафіксована відсутність порушень, виявлених під час перевірки.

За таких обставин, суд приймає відмову позивача від позову та вважає, що провадження у справі підлягає закриттю.

Суд відмічає, що позивачем надіслано заяву про відмову від позову до початку розгляду справи по суті у зв'язку з самостійним виконанням відповідачем позовних вимог.

Матеріали взято з «Ю-контрол»

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: