Херсон °C

«Промислова» комісія винесла питання на розгляд сесії

Новости » Общество
0

«Промислова» комісія винесла питання на розгляд сесіїБільше десяти питань було винесено на засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості та агропромислового комплексу. Цього разу головував на ній секретар постійної комісії, депутат обласної ради Сергій Кравчук. Про це повідомляє прес-служба Херсонської облради.

Одна з самих малочислених комісій відпрацювала низку найважливіших питань, які буде винесено на розгляд чергової сесії. Так, депутати заслухали звіт про виконання обласного бюджету Херсонської області за 2018 рік та розглянули проект змін до нього; підтримали проект змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку області на поточний рік.

Крім того, члени комісії позитивно відреагували на звернення директора Державної установи «Херсонська виправна колонія (№61) щодо включення до заходів програми соціально-економічного та культурного розвитку області проведення ремонту будівель колонії. Нагадаємо, керівництво «Херсонської виправної колонії» звернулося до обласної ради за допомогою. Установі конче потрібно відремонтувати частину стіни їхньої будівлі, яку було зведено ще у 1778 році. За словами директора колонії, міська рада вже відмовила їм у допомозі. Обласні ж депутати підтримали звернення, і, вразі фінансової спроможності, частину коштів буде направлено на вирішення даного питання.

Загалом 3 питання з порядку денного комісії буде винесено на розгляд сесії Херсонської обласної ради, яка відбудеться вже 25 квітня.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: