Херсон °C

Дві пошкоджені опори за день – сюрприз енергетикам від водіїв Херсонщини

Новости » Общество
0

Дві пошкоджені опори за день – сюрприз енергетикам від водіїв ХерсонщиниІноді за один день у різних районах області стається по кілька ДТП, що тягнуть за собою аварійні відключення електропостачання. Багатою на аварії з пошкодженням електрообладнання для енергетиків стала субота, повідомляє прес-служба АТ "Херсонобленерго". 

Так, невідомий водій підбив опору у селищі Мирному, що на території обслуговування Чаплинського РЕМу. У результаті ДТП жителі населеного пункту не постраждали – електропостачання не вимикалося.

Друга аварія з пошкодженням майна Товариства сталося того ж дня у селі Нова Збур’ївка. Горе-водій підбив електроопору поблизу та втік з місця пригоди. Через його вчинок годину без електропостачання у селі провів 41 абонент АТ «Херсонобленерго».

Енергетикам Голопристанського РЕЗу та ЕМ вдалося оперативно відновити електропостачання.

Про обидва факти пошкодження електрообладнання повідомлено до поліції.

Товариство «Херсонобленерго» нагадує несвідомим водіям: якщо з вашої вини було пошкоджене електрообладнання, втеча з місця пригоди не звільняє вас від відповідальності. Про всі випадки повідомляється поліції і винні завжди несуть покарання за свої вчинки.

АТ «Херсонобленерго» сподівається на допомогу небайдужих жителів області. Якщо ви стали свідком ДТП, в якому водій, збив електроопору чи пошкодив інше електрообладнання та намагається зникнути з місця пригоди, відразу телефонуйте до поліції на номер «102» або до районного відділу електромереж.

Лише спільними зусиллями ми можемо навчити водіїв обережного керування та зменшити кількість аварійних відключень електромереж.

Крім того, енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та в окремих випадках до летальних наслідків.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: