Херсон °C

У Херсоні шукають власників занедбаних кіосків

Новости » Общество
0

Херсонська міська рада шукає власників тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Так, спеціалістами Херсонської міськради виявлено тимчасові споруди розташовані на території пров. Козацького, в районі будинку № 21-а, та просп.Ушакова, в районі будинку №79, які не працюють, мають застарілий зовнішній вигляд та власники яких невідомі:

1.Торгівельний кіоск «Питна вода» на розі пров. Козацький, в районібудинку № 21-а тапросп. Ушакова, в районі будинку №79;

2.Торгівельний кіоск «Сосо-соla» на розі пров. Козацький, в районі будинку № 21-а та просп. Ушакова, в районі будинку №79.

 

Власникам тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (далі – ТС) необхідно в 10 денний термін звернутись до управління містобудування та архітектури департаменту містобудування та землекористування міської ради для визначення можливості оформлення ТС відповідно до Порядку розміщення ТС затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244.

У разі якщо власників не буде встановлено в визначений термін, виконавчі органи міської ради будуть ініціювати початок демонтажу зазначених ТС.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: