Херсон °C

У Херсоні біля державної установи влаштували стихійну торгівлю

Новости » Общество
0

У Херсоні біля державної установи влаштували стихійну торгівлюПід час інспектування території міста, працівниками Інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона Херсонської міської ради встановлено, що підприємцями, здійснюється несанкціоновано стихійна торгівля по вул. Уварова № 3, біля державної установи «Херсонський обласний лабораторний центр» Міністерства охорони здоров'я України. Про це йдеться офіційній сторінці у Фейсбук Інспекція з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона.

На підприємця, який здійснював торгівлю без дозвільних на це документів складено протокол про адміністративні правопорушення за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Інспеція нагадує, що у кожному районі міста, розміщено спеціально облаштовані для цього місця. Працівниками Інспекції і в подальшому будуть проводитити рейди по виявленню порушників чинного законодавства України. За порушення Правил благоустрою міста, а також за невиконання вимог щодо забезпечення чистоти і порядку на території, на чекає адміністративна відповідальність, у вигляді штрафу від 340 до 1700 гривень.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: