Херсон °C

Фахівці НПП «Олешківські піски» відзначили Всесвітній день Землі

Новости » Общество
0
Всесвітній день Землі - свято, яке єднає всіх людей у справі захисту навколишнього середовища і збереження природних ресурсів, якими наділила нас природа.  Про це йдеться на сайті Національного природного парку.
Традиційно до цієї дати впродовж місяця фахівці Національного природного парку «Олешківські піски» проводять еколого-просвітницькі та природоохоронні заходи сумісно з дітьми та учнівською молоддю Херсонської області, мета яких розширити знання про природу, побажання робити довкілля кращим та шанобливо ставитись до навколишнього природного середовища свого краю.
Нещодавно спеціалісти Парку провели декілька екозаходів з нагоди Дня Землі та екологічного тижня для підростаючого покоління, зокрема були проведені зустрічі зі студентами Херсонського гідрометеорологічного технікуму та з учнями Олешківської СШ І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням іноземних мов. Для здобувачів освіти було проведено презентації та розповідь про біорізноманіття Парку, його красу та унікальність, екологічний стан території, і, що дуже важливо, науко-дослідну, еколого-освітню, природоохоронну діяльність Національного природного парку «Олешківські піски». Також була акцентована увага на одному із завдань туристичної діяльності Парку - встановлення природоохоронного режиму та організація туристичних потоків, щоб забезпечити збереження природи.
Слухачі були задоволені зустріччю та зацікавилися отриманою інформацією. Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері, за що спеціалісти висловили щиру подяку організаторам та учасникам екологічних акцій.
Після закінчення заходу екоосвітяни ще раз нагадали про важливість обачливого відношення до природних багатств і закликали допомагати у їх збереженні.




0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: