Херсон °C

День відкритих дверей для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій

Новости » Общество
0
День відкритих дверей для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій11 травня поточного року відбудеться загальнодержавний День відкритих дверей закладів вищої освіти, на базі яких створені освітні центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна» і порядок вступу до яких передбачає спрощену процедуру для випускників з тимчасово окупованих територій Донецької, Луганської областей та Криму. Про це йдеться на сайті Херсонської облдерадміністрації.
Тож, у суботу, 11 травня, о 12:00 у приміщенні Херсонської державної морської академії (проспект Ушакова, 20, м. Херсон) планується проведення Дня відкритих дверей закладами вищої освіти України, на базі яких створені освітні центри «Крим-Україна» і якими передбачено спрощений порядок вступу для випускників з Автономної Республіки Крим.
Захід проводиться з ініціативи Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, Міністерства освіти і науки України та за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації.
У Дні відкритих дверей візьмуть участь представники понад 35-ти університетів, а також співробітники Міністерства освіти і науки України, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, Державної міграційної Служби України та Державної прикордонної Служби України. Присутні зможуть отримати інформацію про заклади вищої освіти, які беруть участь у програмі та поставити питання представникам органів державної влади.
Запрошуємо випускників з тимчасово окупованої території  Автономної Республіки Крим, а також їх батьків відвідати інформаційні заходи, які відбудуться 11 травня о 12:00 год. за адресою: проспект Ушакова, 20, м. Херсон.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: