Херсон °C

Депутати облради виступили проти знищення паркової зони

Новости » Общество
0

Депутати облради виступили проти знищення паркової зониДепутат обласної ради Роман Педченко звернувся під час сесії до колег-депутатів з проханням підтримати його звернення до Головного управління Національної поліції України в Херсонській області щодо запобігання знищенню паркової зони. Про це повідомляє прес-служба Херсонської облради.

Як відзначив Роман Педченко, 25 лютого в селі Ольгівка Бериславського району Херсонської області у парку, розташованому на території колишнього спортивного комплексу «Єлінг», поблизу річки Дніпро, невідомі особи здійснили вирубку більше 20 многолітніх дерев.

«Незаконна вирубка дерев перетворила прибережну паркову зону на непридатну для відпочинку, також такі дії у подальшому можуть призвести до руйнації берегової лінії та негативних екологічних наслідків. Враховуючи ситуацію, що склалась, мешканці села звернулися до працівників Бериславського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Херсонській області, але до сьогоднішнього дня їм так і не була надана відповідь. Виходячи із вищевикладеного, просимо взяти під особистий контроль вирішення зазначеної ситуації та притягнути до відповідальності винних у руйнації прибережної паркової зони села Ольгівка Бериславського району Херсонської області», – зазначив він та закликав присутніх підтримати це питання.

Депутати Херсонської обласної ради VІІ скликання звернення підтримали. Тож, сподіваємось, що вирішення цього питання зрушиться з «мертвої точки».

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: