Херсон °C

На території парку «Нижньодніпровський» водні поліцейські затримали браконьєра

Новости » Общество
0

На території парку «Нижньодніпровський» водні поліцейські затримали браконьєраПід час операції «Нерест» працівники відділення поліції в порту «Херсон» провели чергове відпрацювання акваторії річки Дніпро. На території національного природного парку «Нижньодніпровський» в озері Погоріле поліцейські виявили чоловіка, який на човні добував водні біоресурси за допомогою заборонених знарядь лову. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник відділення поліції в порту «Херсон» Максим Жарков, у човні правопорушника виявлено 4 місинові сітки та живі водні біоресурси: сріблясті карасі, лящі, судаки, краснопірки та окуні. Сума заподіяної шкоди складає понад 3000 гривень.

У правопорушника вилучено всі незаконні знаряддя лову, рибу, човен та мотоцикл. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 249 Кримінального кодексу України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» (карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: