Херсон °C

Міграційна служба Херсонщини виявляє іноземців-порушників

Новости » Общество
0

З 1 березня на всій території України розпочато проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», метою яких є запобігання та протидія неврегульованій міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері. Щоденно на Херсонщині співробітники міграційної служби спільно з іншими правоохоронними органами здійснюють перевірки продуктових та речових ринків, торгових майданчиків, вокзалів, автостанцій, закладів швидкого харчування. Про це інформує УДМС України в Херсонській області.

На 8 травня за результатами проведених заходів співробітники УДМС у Херсонській області склали 293 адміністративних протоколів, накладено штрафів на більш ніж 484 тисячі гривень.

Найбільше адмінпротоколів складено за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні та невиконання ними рішень про заборону в’їзду на територію держави.

Виявлені 78 іноземців-порушників міграційного законодавства, відносно яких прийняте рішення про примусове повернення. Прийняті 8 рішень про заборону в’їзду в Україну. Відносно 2 іноземців прийняті рішення про скорочення строку перебування в Україні. Прийняті 3 рішення про примусове видворення за межі України іноземних громадян та осіб без громадянства за порушення строків перебування в нашій країні, яких було поміщено в Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців.

Заходи "Мігрант" триватимуть до 31 травня 2019 року.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: