Херсон °C

У Херсоні відбудеться семінар «Укріплення партнерства з бізнесом для досягнення цілей ООН в області сталого розвитку»

Новости » Общество
0

У Херсоні відбудеться семінар «Укріплення партнерства з бізнесом для досягнення цілей ООН в області сталого розвитку»Український союз промисловців і підприємців спільно з литовськими партнерами та за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні організовує серію семінарів в Києві, Херсоні та Житомирі на тему: «Укріплення партнерства з бізнесом для досягнення цілей ООН в області сталого розвитку».

Метою заходів є підтримка розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, сприяння українському експорту в рамках діючої Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення досвіду та практик ведення соціально відповідального бізнесу з дотриманням екологічних стандартів ЄС.

21 травня 2019 року у м. Херсон відбудеться другий семінар цієї серії заходів. Серед спікерів – посол Литви Марюс Януконіс, президент УСПП Анатолій Кінах, президент ТПП Вільнюса Сігітас Леонавічюс, представники Херсонської ОДА, Херсонської ТПП, литовські та українські експерти. Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Головними темами цього семінару будуть методи просування українського експорту в ЄС для малих та середніх підприємств, раціональне використання природних ресурсів, сонячна енергетика, можливості повторного використання водних ресурсів на Херсонщині, новітні методи переробки сільськогосподарської продукції та ін.
Захід буде проведений у приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації за адресою: м. Херсон, пл. Свободи 1, перший поверх, зал засідань.
Початок семінару о 10:00.
За додатковою інформацією звертайтесь до Департаменту інвестиційної та промислової політики обласної державної адміністрації, тел. (0552) 22 57 68, e-mail:invest.inkherson@gmail.com.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: