Херсон °C

У Скадовську спустили на воду вінки в пам'ять про загиблих моряків

Новости » Общество
0

У Скадовську спустили на воду вінки в пам'ять про загиблих моряківВже стало традицією, 8 травня у День пам’яті та примирення вшанувати пам’ять загиблих моряків на острові Джарилгач. Були присутні голова районної державної адміністрації Віктор Турик у складі делегації з представників районної державної адміністрації, районної ради, ДП «Скадовський морський торговельний порт», Скадовської філії ДП «Адміністрація морських портів України», ПП «Острів», представників ради ветеранів Скадовського району, районного військового комісаріату, прикордонників, громадськості. Про це йдеться на офіційному сайті Херсонської облдержадміністрації.

Делегація вшанувала пам’ять героїв-моряків, загиблих у роки війни, захищаючи наше місто та державу від окупантів.

За морською традицією, вшановуючи пам’ять загиблих героїв, було спущено на воду квіти і вінок вдячності від скадовчан. Салютний залп на честь загиблих у роки Другої світової війни здійснили військовослужбовці особового складу окремої радіотехнічної роти в/ч А 2845.

На острові Джарилгач біля меморіалу загиблим морякам присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників кордонів рідної землі, які віддали життя у боях Другої світової війні, після чого відбулася церемонія покладання живих квітів до підніжжя меморіалу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: