Херсон °C

Теплі кредити: Херсонщина не поспішає

Новости » Общество
0

У 2019 р. у співпраці з Держенергоефективності впроваджено вже 140 місцевих програм здешевлення «теплих кредитів». На їхню реалізацію виділено більше 140 млн грн із місцевих бюджетів. Повідомляє «Політична Херсонщина».

Згідно інформації, це додаткова підтримка до 400 млн грн державного фінансування «теплих кредитів» у цьому році.

Партнерство із місцевою владою триває. Лише у квітні ц.р. прийнято 24 нові місцеві програми, а на їх реалізацію виділено 7,5 млн грн із місцевих бюджетів.
Якщо подивитися на мапу, яку надала Прес-служба Держенергоефективності, то в нашій області відсутні обласна та в абсолютній більшості - районні програми "теплих кредитів", які б підтримувалися із місцевого бюджету.

Співпраця є лише на рівні Херсону, в Олешках та Генічеського району. В останньому - програма була завершена ще у 2017 році.

Депутати обласної ради ухвалили програму підтримки "теплих кредитів", але бюджет під цю програму не виділили. Така ж сама ситуація й в Нижньосірогозькому районі - програма є, грошей – немає.

Саме завдяки державній та місцевій підтримці родини мають унікальну можливість заощаджувати до 80% витрат на енергоефективні заходи.

Як можна взяти участь у цій програмі - за посиланням
http://saee.gov.ua/…/co…/derzh-pidtrymka-energozabespechenya

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: