Херсон °C

У Херсоні проводять заходи до Дня цивільного захисту

Новости » Общество
0

13 травня спеціалісти сектору з питань цивільного захисту виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради взяли участь у проведенні Дня цивільного захисту у Херсонському професійному ліцеї зв’язку та поліграфії. Разом із ліцеїстами до заходу долучилися вихованці ясла-садочку № 35 Херсонської міської ради. Про це повідомляє прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради.

Щоб навчити студентів та малюків діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, до закладу були запрошені фахівці аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Херсонській області.

 

 

Демонстрація костюмів хімічного, радіаційного захисту, приладів вимірювання рівня радіації, гранат, мін,снарядів викликала неабиякій інтерес у учасників заходу. Фахівці рятувальної справи докладно та змістовно розповіли про дії під час знаходження підозрілих предметів, показали прилади, за допомогою яких вони звільнюють людей з автівок під час дорожньо-транспортних пригод.

 

 

Вихованці ясла-садочку № 35 мали змогу представити себе водіями великого червоного красеня - діти були дуже задоволені та з цікавістю розглядали пожежний автомобіль, пожежні чоботи, рукавиці, ноші.

Студенти ДПТНЗ « Херсонський професійний ліцей зв’язку та поліграфії» отримали можливість продемонструвати вміння гасити умовну пожежу за допомогою вогнегасників та пожежного рукава.

По закінченню даного заходу фахівцям аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Херсонській області керівництвом ДПТНЗ « Херсонський професійний ліцей зв’язку та поліграфії» було вручено подяку за надання змістовної та наглядної інформації по цивільному захисту,пожежній безпеці.

День цивільного захисту у Херсонському професійному ліцеї зв’язку та поліграфії відбувся цікаво , усі учасники переконалися в тому, що отримані знання надзвичайно актуальні і можуть у будь-який час стати у нагоді в повсякденному житті.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: