Херсон °C

Владислав Мангер: Аеропорт «Херсон» має стати візитівкою Херсонщини

Новости » Общество
0

Тепер з Херсона можна літати і до Бургаса. Про це повідомляє голова обласної ради Владислав Мангер.

Так, з 14 червня херсонці та жителі нашої області матимуть можливість літати до Болгарії. Авіакомпанія МАУ відкриває для Херсонщини новий напрямок: Херсон – Бургас – Херсон. Презентація рейсу відбулася сьогодні, 14 травня. Привітав керівництво Міжнародного аеропорту «Херсон» та туристичних партнерів голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.
«Ще на крок ближчими до своїх планів стали ми сьогодні. Як ми і обіцяли, аеропорт «Херсон» має стати візитівкою Херсонщини та зв’язати її з якомога більшою кількістю куточків світу. Зробити нашу область максимально відкритою та зручною для бізнес-партнерів, а також забезпечити комфортні перельоти з багатьох напрямків для жителів міста області – наша мета. Херсонська обласна рада робить усе, що від неї залежить, для того, аби цю ціль було досягнуто вже найближчим часом», - сказав присутнім Владислав Мангер.
За розрахунками спеціалістів, півтори години триватиме переліт з Херсона до Бургаса. Відбуватиметься він двічі на тиждень: у вівторок та п’ятницю.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: