Херсон °C

Затримали чоловіка, який обікрав роботодавців на понад 280 тисяч гривень

Новости » Общество
0

Сьогодні вранці в Олешківське відділення поліції зателефонували жителі одного з сіл. Вони повідомили, що з їх будинку зник гаманець із заощадженнями: 5 тисяч ЄВРО та 4 тисячі доларів США. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Олешківського відділення поліції встановили особу підозрюваного, яким виявився 41-річний найманий працівник потерпілих, який теж зник і не виходив на зв'язок. Правоохоронці з’ясували, що чоловік раніше судимий за розбій.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, оперативники провели ряд заходів і упродовж двох годин затримали підозрюваного на ринку в місті Олешки. Помітивши правоохоронців, чоловік намагався втекти, розкидаючи гроші. Його вчасно затримали, витратити гроші він не встиг.

Зловмисник пояснив, що йому не вистачало зарплатні, тому він вирішив забрати гроші у роботодавців. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: