Херсон °C

Херсонські мільйонери задекларували 442,3 млн. гривень

Новости » Общество
0

Херсонські мільйонери задекларували 442,3 млн. гривеньПротягом чотирьох місяців 2019 року 57 херсонцівзадекларували понад один мільйон гривень своїх минулорічних статків. Їх стало більше на 7 осіб порівняно з минулорічним періодом. Платники - мільйонери задекларували доходи на загальну суму 442,3 млн. гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Двоє з них торік збагатилися на 34 та 31 млн. грн. процентами від депозиту на банківському рахунку, на «третьому місці» херсонець із здобутком - 12 млн. грн. від інвестиційних доходів. Шестеро мешканців нашої області задекларували заробітну плату понад один мільйон гривень, троє громадян стали мільйонерами під час надання в оренду нерухомого майна, два декларанта вказали мільйонні статки від іноземних доходів.

Серед лідерів «мільйонерного» марафону мешканці м. Херсона - 36 осіб, м. Каховка - 7 осіб, м. Нова Каховка - 6 осіб. Є мільйонери і в районах нашої області: по 2 декларанта у Скадовському та Олешківському районах. Також по одному заможному платнику обліковуються в Голопристанському, В.Олександрівському, Нижньосірогозькому та Чаплинському районах.

Цьогорічна кампанія декларування на Херсонщині засвідчила зростання рівня громадянської свідомості до добровільного процесу декларування доходів, які будуть використані для повноцінного фінансування соціальних проектів та програм розвитку місцевого самоврядування таврійського краю.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: