Херсон °C

У Херсоні патрульні провели акцію

Новости » Общество
0

У Херсоні патрульні провели акціюСьогодні херсонські патрульні спільно зі своїми колегами з інших міст провели всеукраїнську акцію «Відповідальний пішохід». На тротуарах перед пішохідними переходами інспектори разом із активними містянами наносили за допомогою трафаретів попереджувальні надписи та зображення «Візьми дитину за руку», «Зніми навушники», «Сховай телефон», «Велосипедист», повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Своєрідні «малюнки безпеки» акцентуватимуть увагу пішоходів на русі транспорту та закликатимуть їх бути уважними під час переходу проїзної частини. Захід викликав неабиякий інтерес у перехожих та водіїв. Деякі херсонці не гаяли часу й долучались, брали в руки балончики з фарбою й допомагали поліцейським та активістам робити місто безпечнішим. А найменшій учасниці акції лишень виповнилось 6 місяців.

У Херсоні патрульні провели акцію

 

У Херсоні патрульні провели акцію

 

У Херсоні патрульні провели акцію

Місця нанесення написів обирали не випадково. Це перехрестя з найбільшою ймовірністю скоєння ДТП за участі пішоходів. Їх більше 20 й розташовані вони територією всіх мікрорайонів міста. Небезпечні переходи визначили після проведення ретельного аналізу й узгодили нанесення написів із місцевою владою.
Тож не дивуйтесь, коли побачите перед пішохідним переходом наші нагадування, й будьте відповідальними пішоходами!

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: