Херсон °C

Депутати облради взяли участь у фестивалі «Турист-Fest»

Новости » Общество
0

17 травня в Асканії-Новій проходить фестиваль «Турист-Fest», який знаменує старт літнього сезону – 2019. Про це повідомляє прес-служба Херсонської облрада.

Вибір місця не випадковий – 100 років тому акліматизаційний парк та заповідні степи Фрідріха Фальц-Фейна отримали статус народного заповідного парку «Асканія-Нова».

Участь в найочікуванішій туристичній події весни взяли і депутати Херсонської обласної ради. Зокрема, Василь Зеленчук привітав усіх на території унікального степового природного заповідника, який, за його словами, дозволить кожному ближче ознайомитися з туристичним потенціалом області, доторкнутися до історії і традицій регіону, осягнути неоціненну глибину краси Таврійського краю.

Фестиваль проходить одночасно у багатьох локаціях. Так, гості «Турист-Fest» мають змогу ознайомитися з презентаціями туристичних пропозицій Херсонщини, зокрема, виноробних господарств, баз зеленого туризму, національних природних парків, заповідників, дитячих оздоровчих таборів, баз відпочинку, готелів, пансіонатів тощо.

Окрім того, всі бажаючі зможуть стати учасниками пізнавально-розважальної вікторини «Арабатська Стрілка – територія краси та здоров’я», а також взяти участь у розіграші 3-ох путівок на відпочинок на термальне джерело «Гейзер», БСЗТ «Зелені Хутори Таврії» та заміського Комплексу «Забарино».

Таким чином, гості «Турист-Fest» з легкістю поєднують відпочинок на природі та знайомство з цікавими сторінками історії Таврійського краю.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: