Херсон °C

На Херсонщині поліція затримала учасника смертельної ДТП

Новости » Общество
0
На Херсонщині поліція затримала учасника смертельної ДТП17 травня поблизу Нової Каховки сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули двоє дітей. Водій легкового автомобіля здійснив зіткнення з мопедом, на якому їхали неповнолітні. Наразі водій затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті, за якою відкрите кримінальне провадження, передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 15:20 на автодорозі Нова Каховка – Скадовськ поблизу с. Плодове. 15-річний хлопець разом із 8-річною сестрою на мопеді на перехресті здійснювали лівий поворот з автодороги в напрямку села, де вони мешкають. В цей час на мопед здійснив наїзд 30-річний водій автомобіля «Део Ланос Пікап». В результаті зіткнення діти від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці пригоди.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Водій автомобіля затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Призначене проведення необхідних експертиз для встановлення причини ДТП. З метою встановлення  усіх обставин пригоди та проведення неупередженого розслідування поліція звертається з проханням до можливих свідків ДТП зателефонувати за номером (050) 39-67-051 (старший слідчий Віталій Білозеров) або «102».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: