Херсон °C

У ХДУ відбулася презентація ювілейного видання «Херсонський державний університет: шлях у сторічне майбутнє»

Новости » Общество
0

У Херсонському державному університеті відбулася презентація ювілейного видання «Херсонський державний університет: шлях у сторічне майбутнє».

«Це надзвичайний і непересічний подарунок для нашого університету до святкових Днів науки та Днів Європи в Україні, які зараз тривають в Херсонському державному університеті, - повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський.-
Звертаючись до присутніх підкреслив, те що відбувається сьогодні, завтра вже стає надбанням історії. А знати історію закладу, в якому навчались, змінювались, дорослішали, знаходили друзів, закохувались, долали перешкоди, працювали – це обов’язок кожного із нас. Той, хто пам’ятає і знає минуле, значно краще озброєний досвідом, глибше розуміє сучасне, чіткіше уявляє, а то й передбачає майбутнє.
За швидкоплинними літами, що вже стали історією, криється нелегкий шлях пошуків і звершень, формування традицій і утвердження принципів. За ці десятиріччя великій університетській родині вдалося неймовірне - перетворити Alma mater з маленького вчительського інституту на сучасний виш із власним обличчям у національному освітньому середовищі і при цьому зберегти всі найкращі здобутки і досвід, набутий усіма минулими поколіннями попередників.
Ювілейне видання «Херсонський державний університет: шлях у сторічне майбутнє» - результат напруженої праці авторського колективу, члени якого, до речі, є випускниками рідного університету. Виражаю вдячність авторам за прекрасне видання, за їх труд, любов до рідної Alma мater.
Сподіваюся, що книга прислужиться викладачам і студентам Херсонського державного університету в науково-дослідній, виховній і профорієнтаційній роботі, всім випускникам закладу різних десятиліть, які вболіваючи за свою Alma mater, відстежують її поступ в сучасному світі, викличе інтерес у освітянського загалу, стане одним із цінних джерел для дослідників освіти Херсонщини, України загалом».

У ХДУ відбулася презентація ювілейного видання «Херсонський державний університет: шлях у сторічне майбутнє»

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: