Херсон °C

Водоканал попереджає про шахраїв

Новости » Общество
0

Херсонський Водоканал попереджає мешканців м.Херсон про шахраї, які представляються представниками працівниками підприємства Водоканалу. Про це йдеться на сайті підприємства.

Тож, 22 травня до Контакт-центру Водоканалу звернулись мешканці будинків Таврійського мікрорайону з повідомленнями про те, що невідомий чоловік (у деяких випадках група чоловіків) представляються працівниками Водоканалу, нібито для надання безкоштовних послуг з встановлення, заміни водолічильників або перевірки цілісності пломб. Після потрапляння у квартиру просять надати паспорти лічильників. За той час, поки власник квартири їх шукає, крадуть гроші, цінні речі та покидають квартиру.

Попереджаємо, що Водоканал не виконує роботи із встановлення, заміни або пломбування лічильників без попереднього замовлення та телефонного повідомлення напередодні візиту.

Міськводоканал закликає споживачів бути обережними. Якщо неочікуваний гість представляється працівником підприємства, перевірте його посвідчення. В ньому зазначається номер посвідчення, П.І.Б. і посада працівника, підрозділ, в якому він працює, є фотографія працівника, підпис директора і печатка підприємства. Також, Ви можете зателефонувати до Контакт-центру Водоканалу з телефоном 0-800-503-283 для уточнення повноважень даного працівника.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: