Херсон °C

Ветерани податкової напишуть книгу спогадів

Новости » Общество
0

Про це йшла мова під час проведення виїзного засідання ветеранів місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації „Асоціація ветеранів ДПС України”, яке відбулося за участі колишніх очільників податкової служби області Юрія Ємченка та Анатолія Пирожникова.

Під час дружньої та цікавої розмови начальник Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим підтримав ініціативу активістів - ветеранів податкової служби щодо збору та підготовки матеріалів для книги про історію державної податкової служби Херсонщини та відновлення музейної експозиції. Важлива інформація про становлення та розвиток податкової служби кожного району нашої області, фрагменти спогадів, цікаві факти, фотографічні матеріали про робочі будні перших фінансових інспекторів та оперативних працівників, якими можуть поділитися ветерани податкової служби, пенсіонери - колишні працівники податкової міліції, стануть справжнім історичним літописом податкової служби Херсонщини.

Такі нетрафаретні зустрічі з податківцями завжди надихають ветеранів на приємні спогади, додають позитивних емоцій та стають прикладом небайдужого ставлення до державних службовців, які віддали десятки років професійної роботи на службі державі та народу нашої країни!

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: