Херсон °C

В «Grand Prix» беруть гроші не тільки за «вхід, але й за «вихід»

Новости » Общество
0

«До якості новин мені не звикати, - каже депутат Херсонської обласної ради, засновник Благодійного Фонду Євген Рищук, - ось читаю, що «Вхід до клубу екс-чиновника «Grand Prix» став платний, і хтось у фейсбуці цим незадоволений… Шановні, я мабуть, дуже зараз здивую, але вхід туди завжди був платним… Це приватна власність, і якщо «хтось приїхав з дитиною і нянею, то це, виключно, його бажання – заходити на територію клубу чи ні. Навіть в державних закладах вам видають квиток за гроші…Так що переставайте лити бруд, створюйте такі клуби для себе, і тоді ви дізнаєтеся, скільки коштів потрібно, щоб його спочатку створити, а далі ще й утримувати. Але, як то кажуть, то зрозуміло і так, для розумних дітей. Але для інформації - «Grand Prix» я створив задовго до того, як став депутатом облради та заступником голови ОДА», - акцентує Євген Рищук.

При цьому зазначимо, що безкоштовним вхід до «Grand Prix» є для всіх мешканців села Праві Саги. Окрім того, Євген Рищук активно використовує кінний клуб для освітніх та благодійних акцій. Тільки в минулому році в клубі безкоштовно відпочило більше 5-ти тисяч дітей з різних районів нашої області. Це були діти різного віку, вихованці дитячих будинків-інтернатів, дитячі колективи, котрі отримали подарунковий сертифікат.

Минулого літа на безоплатній основі в «Grand Prix» проживали разом з батьками більше 100 дітей, котрі стали учасниками відомого на всю Україну благодійного фестивалю «Чорноморські ігри»…

На території «Grand Prix» проводяться численні фестивалі, що поступово стають візитівками всієї Херсонщини.

Нагадаємо, що при підтримці Благодійного фонду Євгена Рищука на території кінно-спортивного клубу «Grand Prix» проведені дитячі фестивалі та свята: SunnyWeekend (для дітей з синдромом Дауна). На облаштування спеціальної розвиваючої кімнати для «сонячних дітей» було зібрано 42 тис. грн. благодійних внесків. Проведено свято до Дня захисту дітей (для дітей пільгових категорій). Ось і завтра на території клубу знову благодійний захід: мають зібратися більше 6-ти тисяч дітей з усієї області!!!

Сьогодні дитяча мрія – клуб «Grand Prix» Євгена Рищука стала прикладом європейського розвитку, і люди їдуть вже з усіх куточків України, аби подивитися на неї…

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: