Херсон °C

У Високопільському та Бериславському районах було пошкоджено електрообладнання

Новости » Общество
0

Напруженою для енергетиків видалася субота, 1 червня. У двох районах області – Високопільському та Бериславському було пошкоджено електрообладнання.

Святковий ранок Міжнародного дня захисту дітей був зіпсований жителям села Мала Шестірня, що на території обслуговування Високопільського РЕМу. Автомобіль збив електроопору, втік з місця ДТП і залишив 50 абонентів села на кілька годин без електропостачання. Про це повідомляє прес-служба АТ «Херсонобленерго».

Бригада енергетиків ліквідувала наслідки аварії. Про пригоду повідомлено до поліції, підраховуються збитки , спричинені недбалим керуванням транспортного засобу.

Того ж дня на території обслуговування Новокаховського РЕМу у Бериславі від дій «копачів» постраждали самі енергетики. Під час установки сонячних батарей сторонньою організацією був пошкоджений кабель телефонного зв’язку. Організація працювала без попереднього погодження робіт з АТ «Херсонобленерго».

Наразі зв'язок із підстанцією відновлено. Про пошкодження майна енергетики повідомили поліцію.

Енергетики нагадують підприємцям і організаціям, що безпечне виконання земельних робіт можливе виключно за наявності письмового дозволу. Пам’ятайте, пошкодження комунікацій може призвести до порушення життєдіяльності населених пунктів.

Крім того, енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та в окремих випадках до летальних наслідків.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: