Херсон °C

Херсонські спортсмени у складі збірної України вибороли 33 медалі

Общество, Спорт
0

Херсонські спортсмени у складі збірної України вибороли 33 медалі31 травня по 2 червня у Аккерманській фортеці Білгород-Дністровська відбувся Кубок cвіту з Козацького двобою. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Херсонської міської ради.

У змаганнях у 7 розділах контактів (від легкого до повного) та показу техніки взяли участь більше 550 спортсменів із 15 країн.

Спортивне свято проходило у 3-х октагонах у боротьбі юних 7-9 річних спортсменів та титулованих 25-30 річних професійних бійців ММА, а також досвідчених ветеранів різних видів одноборств. Спортсмени Херсонської області (клуби Фенікс, ДЮКФП-4) у складі збірної команди України, вибороли 33 медалі (15 золотих).

Херсонські спортсмени у складі збірної України вибороли 33 медалі

Перше командне місце завоювала збірна команда України, на другому місці – збірна Турції; третє місце розділили спортсмени збірних Італії та Туркменістану.

Чемпіонами та призерами кубку Світу з козацького двобою у своїх вікових та вагових категоріях стали: Кириченко Іван, Максимова Дар’я, Дереш Михайло, Дутка Вадим, Клімашевські Нана та Ринат, Маліновський Іван, Молодченко Тимофій, Морозік Ярослав, Позняков Артем, Стасенко Артем, Солодовніченко Максим, Малига Ольга, Фєдчун Нікіта, Шульц Ніколь (тренери Молодченко Микола, Кірющенко Тетяна).

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: