Херсон °C

Житель Голопристанського району грабував п’яних у Херсоні

Новости » Общество
0

7 злочинів встиг здійснити за місяць 37-річний безробітний мешканець Голопристанського району. Вчиняти грабежі він приїзжав у Херсон, обирав жертву напідпитку та відбирав особисті речі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потенційних жертв підшуковував у парку. Коли бачив нетверезого чоловіка, то підбігав до нього та забирав барсетку з грошима (від 1000 гривень до 2000 доларів США). Також одним з потерпілих став чоловік, який у стані алкогольного сп’яніння заснув на зупинці. Зловмисник поцупив у нього рюкзак з документами.

Шахрайським шляхом зловмисник відібрав телефон у 21-річного херсонця. Злодій розповів хлопцю, що у нього нібито вкрали всі речі і йому терміново потрібно зателефонувати знайомим. Хлопець дав йому свій телефон, після чого зловмисник втік.

Провівши першочергові слідчі дії, оперативникам вдалося встановити особу злочинця. Ним виявився раніше судимий 37-річний житель Голопристанського району. Правоохоронцям він пояснив, що на злочини йшов свідомо, тому що не хотів працювати, а на життя йому потрібні були гроші. Крадене збував у ломбарди в Херсоні.

За усіма фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 КК України «Крадіжка», ч.2 ст.186 КК України «Грабіж» та ч.2 ст.190 КК України «Шахрайство». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах та призначив покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: