Херсон °C

Владислав Мангер: «Вжити реальних заходів – те, чого від нас чекають люди»

Новости » Общество
0

Владислав Мангер: «Вжити реальних заходів – те, чого від нас чекають люди»Сьогодні, 14 червня, голова обласної ради Владислав Мангер розпочав апаратну нараду з обговорення ситуації, яка склалася у населених пунктах Олешківського району через негоду. Наразі депутатський корпус, апарат та комунальні заклади облради вживають заходи щодо зняття соціальної напруги та вирішення проблеми по суті. Про це йдеться на офіційній сторінці у Фейсбук Херсонської обласної ради.

«Наша участь не має обмежитися лише аналізом ситуації чи її всебічним обговоренням. Вжити реальних заходів – те, чого від нас чекають люди. Треба буде, то скличемо позачергову сесію обласної ради. Проте я знаю, що депутати облради на місцях вже втручаються у ситуацію і допомагають. Вимагаю інформувати мене щогодини щодо зміни ситуації», – сказав Владислав Мангер.

Нагадаємо, 12 червня, відбулося засідання постійної комісії Херсонської обласної ради з питань бюджету та фінансів. Під час якого заступник голови облради Оксана Рукавішнікова звернулася до депутатів з проханням розглянути звернення голови Новомаячківської селищної ради щодо допомоги постраждалим внаслідок стихійного лиха. За її словами, схожа ситуація і в Козачих Лагерях.

Наразі голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер здійснює координацію дій підконтрольних комунальних закладів для вирішення даної проблеми. Так, у вказаних населених пунктах працюють представники комунального закладу «Херсонська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба», які допомагають рятувальникам Держслужби з надзвичайних ситуацій ліквідовувати наслідки негоди.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: