Херсон °C

Спостерігачі ОПОРИ виявили білборди Івана Вінника з порушеннями

Общество, Политика
0

Спостерігачі ОПОРИ виявили білборди Івана Вінника з порушеннямиСпостерігачі ОПОРИ зафіксували зовнішню рекламу без вихідних даних кандидата в народні депутати Івана Вінника та звернулися до поліції. Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА в Херсонській області.

14 червня на території 184-го округу в місті Нова Каховка було зафіксовано шість білбордів кандидата в народні депутати Івана Вінника без передбачених законодавством вихідних даних. Зовнішня реклама містить ім’я та прізвище політика та лозунг «Рухаємося вперед!».

Спостерігач мережі ОПОРА викликали за даним фактом поліцію. Правоохоронці приїхали на місце виклику та прийняли заяву.

Як повідомляєвідділ комунікації поліції Херсонської області, інформація по Новій Каховці ще перевіряється. Також рекламні конструкції без вихідних даних були виявлені в Каховському та Нижньосірогозькому районах. За результатами перевірки отриманих повідомлень працівники поліції підготували та скерували до суду 2 адміністративні протоколи за ч.2 ст. 212-13 КУпАП.

Самовисуванець Іван Вінник був зареєстрований кандидатом в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №184Постановою ЦВК від 7 червня. Крім того, політик є чинним народним депутатом по цьому округу.

Згідно з ч.7 ст.69 закону України «Про вибори народних депутатів» друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про замовника цих матеріалів, установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання, що належить партії, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: