Херсон °C

Упродовж 3 годин поліцейські повернули власникові угнаний автомобіль

Новости » Общество
0

Упродовж 3 годин поліцейські повернули власникові угнаний автомобільВночі в чергову частину Чаплинського відділення поліції звернувся 43-річний мешканець району. Чоловік розповів, що невідомі зловмисники незаконно заволоділи його автомобілем «ВАЗ 2104», який стояв у заявника в гаражі. Впродовж кількох годин оперативники встановили особу угонщика та місцезнаходження транспортного засобу, який повернули законному власнику. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Слідчо-оперативній групі потерпілий повідомив, що напередодні випивав зі своїм односельцем та його 24-річним знайомим із сусіднього села, які допомагали заявникові ремонтувати вантажний «ЗІЛ». Стомившись, автовласник пішов спати, а гості продовжили застілля. Коли заявник прокинувся, виявив відсутність легковика.

Оперативники в першу чергу вирішили перевірити гостей потерпілого. Під час відпрацювання сусіднього населеного пункту, поліцейські на одній із вулиць помітили угнаний автомобіль. За кермом автівки знаходився той самий молодик, який допомагав з ремонтом. Він пояснив, що під впливом алкоголю йому важко було йти додому пішки. Тоді чоловік забрав із шухляди ключі від машини, відчинив гараж, завів «ВАЗ» і поїхав.

За словами начальника Чаплинського відділення поліції Віктора Попова, наразі транспортний засіб повернутий законному власнику. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої). Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: