Херсон °C

Як херсонські учні у "Прибрежному" відпочивають

Общество, Фото
0
Як херсонські учні у "Прибрежному" відпочиваютьУ спортивно-оздоровчому центрі «Прибрежний» у Лазурному розпочався новий сезон. Перші відпочивальники – діти з Херсона, йдеться у сюжеті ВТВ плюс. 
Море – за 25, повітря – за 30 градусів. Літо вступило у свої права. Вже котрий рік поспіль «Прибрежний» для себе обирають діти зі шкіл №51 та 11 Херсона. Юні відпочивальники згуртувалися у загін. 
Єлизавета відпочиває у «Прибрежному» вже п’ятий рік. Дівчинка зізнається, табір щороку обирає вона сама, а не батьки. 
У «Прибрежному» для вихованців п’ятиразове харчування. Але головне навіть не це. Вихованці у таборі заняті в різноманітних гуртках, тут діє принцип клубу за інтересами. Ну, і само собою у цих дітей є можливість займатися спортом на сучасній спортивній базі і бути глядачами на престижних змаганнях. 
- "Прибрежний" давно називають херсонським "Артеком". Сюди приїздять діти з різних куточків України, звичайно, полюбляють тут відпочивати херсонці, - каже засновник спортивно-оздоровчого центру Андрій Путілов і додає: "Туристичний потенціал Херсонщини безмежний, тому треба розвивати бази відпочинку на узбережжі, щоб в область їхали зі всієї України".  
Цей рік для «Прибрежного» особливий. Вже на повну функціонує спортивна арена європейського рівня з футбольним полем, декілька татамі для східних єдиноборств.
Незабаром тут здадуть в експлуатацію два комфортабельні корпуси для відпочивальників та спортсменів. Це не менше 200-т місць. 
Про те, що «Прибрежний» заклад популярний, свідчить той факт, що місця тут заброньовані вже практично на все літо.

Як херсонські учні у "Прибрежному" відпочивають

 

Як херсонські учні у "Прибрежному" відпочивають

 

Як херсонські учні у "Прибрежному" відпочивають

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: