Херсон °C

На Херсонщині туристи залишили майже 0,9 мільйона гривень

Новости » Общество
0

За інформацією спеціалістів управління податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі станом на 01.07.2019 надходження туристичного збору від юридичних та фізичних осіб складають 876,7 тис. гривень. Це на 606,7 тис. грн. перевищує відповідний показник минулого року.

Підприємці узбережжя Чорного моря продовжують курортний сезон із туристичним збором у сумі 227,4 тис. грн., який надійшов до місцевих бюджетів Голопристанського району. Це на 205,6 тис. грн. більше показника надходжень за 6 місяців 2018 року.

Їх наздоганяють бізнесмени Генічеського району, які вже зібрали бюджетам громад - 182тис.грн., з приростом 115,3 тис. грн. збору до минулого року. Це складає 20відс. від загальної суми надходжень туристичного збору по області.

Значно збільшили відрахування туристичного збору податкові агенти на території курортної зони Каланчацького району. Вони зібрали для місцевих бюджетів 36,7 тис. грн., порівняно із 1,4 тис. грн. туристичного збору за січень - червень 2018 року.

Нагадаємо: відповідно до п. 57.1 ст. 57 ПКУ платник податків зобов’язаний самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого ПКУ для подання податкової декларації.

Граничний термін сплати податкових зобов’язань з туристичного збору за ІІ квартал - 19 серпня 2019 року.

прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: