Херсон °C

«Соціальна» комісія обласної ради провела плідну роботу

Новости » Общество
0
4 липня відбулося засідання постійної комісії Херсонської обласної ради з питань соціального захисту, зайнятості населення та охорони праці. Про це інформує прес-служба Херсонської облради. 
Під головуванням депутата Михайла Романія було розглянуто 14 питань. Серед них – проекти рішень «Про внесення змін до обласного бюджету Херсонської області» на 2019 рік», «Про програму зайнятості населення Херсонської області до 2021 року», «Про звіт про виконання обласного бюджету за 1 квартал 2019 року».
До Херсонської обласної ради регулярно звертаються благодійні фонди, громадські спілки й організації стосовно вирішення певних проблем, а також пересічні мешканці Херсонщини, які опинилися в скрутному становищі через різні причини, у тому числі й хвороби. Так, на засіданні було розглянуто 96 звернень щодо надання матеріальної допомоги, і більшість з них будуть задоволені.
Херсонська обласна рада приділяє максимальну увагу питанням соціальної сфери, адже вони стосуються діяльності багатьох установ і організацій та майже кожного мешканця регіону.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: