Херсон °C

На залізничній станції «Херсон» та автостанції «Юг» штрафують таксистів

Новости » Общество
0

Вчора, з шостої години ранку, спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі почали пильнувати нелегальних таксистів на залізничній станції «Херсон» та автостанції «Юг» нашого міста.

Податківці спільно із управлінням транспортно-комунікаційної інфраструктуриХерсонської обласної державної адміністрації, співробітниками Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки та патрульними відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Херсонській області провели чергову перевірку із легалізації пасажирських перевезень. Учасники рейду зупинили 3 приватних авто, один з яких «таксував» та привіз пасажирів на залізничний вокзал із Нової Каховки. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

«Таксисти» отримали протоколи про адміністративні правопорушення. Відповідно до ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 - 34000 гривень.

Наразі матеріали щодо встановлених порушень будуть направлені до Херсонського міського суду Херсонської області.

На курортній Херсонщині офіційне працевлаштування найманих водіїв та ліцензування підприємницької діяльності з пасажирських перевезень має створити однакові конкурентні умови для ведення підприємницької діяльності, забезпечити безпеку пасажироперевезень та якість послуг мешканцям області та гостям нашого регіону.

Перевірки продовжуються.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: