Херсон °C

Про минулорічний «Урожай» прозвітували 147 херсонців

Общество, Экономика
0

Протягом червня під час проведення комплексних заходів у форматі операції «Урожай» спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі залучили до декларування доходів 147 громадян - сільгосптоваровиробників Херсонщини, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га, та не подали декларацію про минулорічні статки. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Після граничного строку подання декларації про майновий стан і доходи фізичні особи - одноосібники самостійно подали 302 декларації на загальну суму доходу 1655 тис. грн. та визначили до сплати 300 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб і 24тис. грн. військового збору. До державної реєстрації підприємницької діяльності залучено 16 платників податків.

Під час проведення контрольних заходів передбачається проведення контрольних заходів за виплатою реальної заробітної плати працівникам, зайнятим у сільському господарстві на всіх етапах виробництва: від посівної кампанії, обробки, збирання врожаю та реалізації сільськогосподарської продукції.

Операція «Урожай» триває.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: