Херсон °C

На морському узбережжі шаурма «без документів»

Новости » Общество
0

Сьогодні спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели чергові рейди з легалізації підприємницької діяльності у місцях масового відпочинку на морському узбережжі у курортних населених пунктах Скадовськ та Лазурне. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі. 

Під час контрольно-перевірочних заходів у Скадовську податківці встановили порушення у місцях продажу шаурми. Власники закладу здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації та сплати відповідних податків до місцевого бюджету.

Згодом увагу представників фіскальної служби привернув таксист-«нелегал» у смт. Лазурному, який також надавав послуги з перевезення пасажирів без державної реєстрації.

На «курортних» порушників складено протоколи про адміністративну відповідальність за статтею 164 КУпАП, яка передбачає відповідальність у вигляді адміністративного штрафу від 17 000 гривень до 34000 гривень.

Із іншими суб’єктами господарювання, зокрема із особами, які надавали у прокат шезлонги, фіскали провели роз’яснювальну роботу щодо оформлення найманих працівників з дотриманням вимог трудового законодавства, повноти нарахування та своєчасної сплати податків та зборів, єдиного соціального внеску, сплати туристичного збору. Фіскали нагадали підприємцям, що здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів є адміністративним правопорушенням.

Перевірки місць масового відпочинку на морському узбережжі в рамках проведення операції «Курорт-2019» тривають.

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: