Херсон °C

Херсонський Водоканал модернізує насосні станції

Новости » Общество
0

В рамках реалізації інвестиційної програми МКП «ВУВКГ м.Херсона» впроваджує необхідні заходи щодо поліпшення та вдосконалення систем водопостачання та водовідведення. Одним з таких заходів є автоматизація насосної станції каналізації №3 (пр.Ушакова,1). Про це повідомляєпрес-служба Водоканалу.

На НСК-3 працівниками Херсонського Водоканалу було встановлено модуль автоматичного вводу резерву, який забезпечує автоматичне переключення обладнання до резервної електромережі при збої у електропостачанні об’єкту. Впровадження блоку управління та диспетчеризації з програмованим логічним контролером дозволить дистанційно керувати роботою основних і резервних насосних агрегатів та цілодобово отримувати інформацію про стабільність роботи системи на диспетчерському пункті, що дозволить оперативно відреагувати у випадку виникнення аварійної ситуації.

Загальна вартість заходів з модернізації НСК-3 склала близько 57 тис. грн. за рахунок власних коштів інвестиційної програми МКП «ВУВКГ м.Херсона».
Модернізація насосних станцій каналізації, які цілодобово працюють у агресивному середовищі, необхідна для попередження негативних впливів та запобігання аварійним ситуаціям, а також сприятиме зниженню споживання електроенергії при виключенні постійної присутності обслуговуючого персоналу.

Довідка. НСК-3 була збудована у 1987 році та прийнята до експлуатації у 1988 році. Призначена для прийому господарсько-фекальних та близьких до них за складом виробничих стічних вод з готелю «Фрегат», поліграфічної фабрики, Херсонського морського порту, Херсонського Водоканалу та прилеглих об’єктів побутової сфери з перекачуванням стоків на ГНСК. У 2005 році на НСК-3 було оновлено насосне обладнання.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: